LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 21/02/2012

El Nàpols supera amb claredat el Chelsea amb dos gols de Lavezzi i un de Cavani (3-1)

En l'anada dels vuitens de final, els de Villas-Boas s'han avançat en el marcador (27') amb un gol de Juan Mata, però les errades defensives els han condemnat

BarcelonaEl Nàpols ha remuntat el gol inicial del Chelsea i ha aconseguit superar els londinencs en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions (3-1) i, tot i que el conjuunt napolità té de cara el passi als quarts de final, tot s'haurà de decidir a Stamford Bridge.

El Chelsea, sense fer gairebé res, ha aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol de Juan Mata (27'). En una errada de la defensa, la pilota ha quedat morta dins l'àrea i Mata ha superat el porter dels locals per sota. Però el Nàpols ha seguit amb el seu partit i, als onze minuts, Lavezzi ha aconseguit l'empat. El jugador argentí ha rebut la pilota a la frontal, ha retallat i ha xutat amb l'interior del peu dret. Cech, tot i que ha pogut tocar la pilota, no ha arribat a evitar el gol (38').

Abans del descans, el Nàpols ja havia aconseguit col·locar-se pel davant en el marcador amb un gol de Cavani. Inler ha centrat i Cavani, des del darrere, ha superat el porter dels londinencs. La primera part ha estat boja, amb errades defensives que podrien haver fet que el marcador fos molt més ampli.

I el definitiu 3-1 ha arribat en el minut 65. Cavani ha aguantat la pilota davant Cech i ha obert cap a Lavezzi, que ha marcat gairebé a plaer aprofitant, novament, una errada defensiva dels visitants.