Reial Madrid
Esports Futbol 20/06/2011

El Santos admet que el Reial Madrid ja ha fet una oferta oficial per Neymar

El president del club brasiler li recomana al jugador que es quedi, però que "si un club paga la seva clàusula [45 milions] no hi podrem fer res"

Redacció
1 min
Neymar celebra amb Jadson un dels gols de Brasil.

BarcelonaEl Reial Madrid ja ha fet el primer pas per fitxar a una de les sensacions del futbol brasiler actual: Neymar. Segons ha explicat el president del Santos, Luis Álvaro Ribeiro, club a què pertany el jugador, "no és només el Madrid, sinó molts altres grans clubs europeus els que ens han cridat. No és cap sorpresa, el que seria estrany és que no ho volguessin. Si paguen la clàusula de 45 milions d'euros i el jugador se'n vol anar, no hi hauria res a fer. Els clubs poden parlar amb Neymar després de la Libertadores, però tinc la seguretat que, si guanyem el títol, les raons perquè Neymar segueixi seran encara més sòlides. Sé que arribaran ofertes marejants, però el jugador guanyarà més si surt més endavant ".

El president del Santos somia que Neynar i les altres estrelles del club es quedin, i fins i tot poder recuperar a Robinho i Diego, per poder celebrar el centenari del club brasiler com cal i poder fer una temporada espectacular.

stats