Reial Madrid
Esports Futbol 05/09/2011

Florentino Pérez busca 100 milions d'euros per any transformant el Bernabéu en un centre comercial

El Reial Madrid i l'Ajuntament de Madrid han signat un acord de permuta de terrenys pel qual el club blanc pretén transformar l'estadi en un gran centre comercial

Redacció
1 min
Florentino Pérez.

BarcelonaFlorentino Pérez busca un nou pelotazo. El Reial Madrid i l'Ajuntament de Madrid han signat un acord de permuta de terrenys pel qual el club pretén transformar el Santiago Bernabéu en un gran centre comercial. Segons explica Rubén Uría a Eurosport, l'entitat blanca es compromet a cedir un solar de la seva propietat a Las Tablas.

La concessió de 31.000 m2 de superfície comercial al Bernabéu és una operació que convertiria el seu estadi en un complex gegant de caràcter lúdic i en un centre neuràlgic per als negocis. L'acord, ja signat, convertirà l'estadi en la principal font d'ingressos del club.

Durant la celebració de la propera assemblea, els socis compromissaris del Reial Madrid coneixeran de primera mà les condicions d'aquest projecte, que, en cas de ser ratificat, generaria uns ingressos de 100 milions d'euros per temporada. En cas de concretar-se el projecte seria la mina d'or amb la qual Florentino Pérez sempre ha somniat.

L'estadi Santiago Bernabéu acolliria un parc temàtic, nous restaurants i noves llotges VIP a l'interior del camp. Aquest ambiciós pla inclou la construcció d'un hotel de cinc estrelles dins de l'estadi, així com un nou centre comercial a la façana principal a La Castellana.

El projecte vol comptar amb la participació de Frank Owen Gehry, l'arquitecte principal del Museu Guggenheim de Bilbao.

stats