Primera Divisió
Esports Futbol 02/03/2011

Un voluntariós Osasuna es queda sense premi davant un Depor molt defensiu (0-0)

El duel d'entrenadors biscains, Mendilibar i Lotina, ha acabat en empat sense gols en un partit que ha tingut poques ocasions clares, encara que l'Osasuna ha rematat al pal a falta de cinc minuts

Redacció
1 min
Riki xuta davant l'oposició de Lolo.

BarcelonaL'Osasuna i el Deportivo, teòrics rivals directes en la lluita per evitar el descens, han empatat sense gols en el Reyno de Navarra en un partit en què qui més ha proposat i ha arriscat ha estat el conjunt navarrès. L'Osasuna, però, s'ha quedat sense premi davant d'un adversari que s'ha conformat amb sumar un punt a domicili.

Ha sorprès Mendilibar d'inici amb el debut de Cejudo. El cordovès, fitxat de la UD Las Palmas, ha debutat a Primera Divisió amb una bona actuació en la primera part en què l'Osasuna ha portat el pes del partit, encara que el Deportivo ha agafat aire en els últims minuts.

A la segona part, l'Osasuna ha arrencat bé, amb tres remats perillosos en onze minuts, de Cejudo i Masoud que no van trobar porteria i de Lekic, que treu Aranzubia. Tot i tenir la pilota, no han tingut més ocasions els locals.

Malgrat el domini osasunista, els de Mendilibar s'han embussat davant el sistema defensiu del Deportivo. Només un tret llunyà de Nelson, desviat per Aranzubia, i una darrera rematada de Kike Sola, repel·lida pel pal, han pogut canviar el signe del partit a favor d'Osasuna, mentre que el Deportivo ha estat a punt de sorprendre en un parell de contres de Riki.

Osasuna: Ricardo; Nelson, Lolo, Sergio, Monreal; Puñal, Nekounam; Cejudo (Soriano, m.60), Camuñas, Masoud (Coro, m.38); i Lekic (Kike Sola, m.79).

Deportivo: Aranzubia; Laure, Lopo, Colotto, Morel; Juan Rodríguez, Antonio Tomás; Adrián (Lassad, m.86), Míchel, Guardado (Pablo Álvarez, m.55); i Sand (Riki, m.64).

Àrbitre: Delgado Ferreiro (comitè basc). Ha tret groga a Lolo (m.80) i Monreal (m.92), de l'Osasuna, i a Lopo (m.51) i Juan Rodríguez (m.87), del Deportivo.

stats