Barça
Esports Futbol 03/04/2012

Guardiola: "Diran que ens hem classificat pels àrbitres però ja ho hem fet cinc vegades"

El tècnic del Barça no creu que els penals hagin resolt l'eliminatòria, perquè "les agafades a l'àrea s'han de xiular" i treu pit dels xuts que ha fet l'equip davant "tot un Milan"

Ara
1 min
Guardiola parla amb Piqué durant el partit contra el Milan

BarcelonaPep Guardiola ha esquivat la polèmica sobre els penals xiulats al Barça contra el Milan: "No ens vam queixar dels dos penals d'allà, tampoc ho farem ara. Les agafades dins l'àrea es xiulen, són penals. No sé a altres lligues, però són penals i s'han de xiular".

De tota manera, el tècnic blaugrana ha elogiat el partit que ha fet el seu equip, que ha donat arguments de sobres per merèixer la classificació més enllà de les decisions arbitrals. "Hem tingut moltes ocasions de gol, uns quants un contra un, contra un equip italià. Ells només han fet tres o quatre xuts, nosaltres més de vint". I ha recordat l'estadística d'haver-se classificat per cinquè any consecutiu a les semifinals de la Champions: "Diran que ens hem classificat pels àrbitres, però ja ho hem fet cinc vegades. Això només pot ser pel treball".

El tècnic del Barça insisteix en què tornar a classificar-se per a semifinals "és una fita immensa del club" i "és per estar més que satisfets".

Pep Guardiola ha explicat les variants tàctiques que ha hagut de fer, combinant el 3-4-3 de la primera part amb el 4-3-3 de la segona. "No hem dominat tot el que volíem amb tres darrere. He acceptat que ells fessin alguns contraatacs, però ens ha costat i no hem trobat les superioritats que volíem amb Cesc i Messi en atac".

stats