FUTBOL
Esports Futbol 16/02/2012

Platini: "Villar és el líder esportiu amb més èxits de tota la galàxia"

El president de la UEFA defineix el president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, com "un home obert, valent i sincer"

Efe
1 min
Platini, amb Villar, durant l'assemblea de la RFEF / BALLESTEROS / EFE

Las RozasEl president de la UEFA, Michel Platini, ha elogiat Ángel María Villar, reelegit aquest dijous per a un setè mandat al capdavant de la Federació Espanyola de Futbol. "Per mi és més difícil parlar la llengua de Don Quixot que marcar un gol a 'la roja'. Necessitaria diversos articles de Wikipedia per retratar Ángel Villar. És el líder esportiu amb més èxits de tot el planeta i potser de la nostra galàxia. No hi ha ningú que em pugui desmentir", ha afirmat fent un esforç per parlar castellà.

Platini, que ha acompanyat Villar el dia de la seva reelecció per l'assemblea de la RFEF, ha dit que està "orgullós i feliç" d'haver participat en l'assemblea i d'"estar en un país en què es respira el futbol, que viu el futbol".

Ha destacat que "fa gairebé un quart de segle" que Villar lidera la RFEF, un temps de "treball, batalles, lluites, coratge i, sobretot, èxits sense fi".

"Tots aquests èxits creen enveja i de vegades crítiques i insinuacions, però hi ha una constatació implacable: Espanya és un país d'amants del futbol. Espanya és una terra de vencedors", ha assenyalat, després de lamentar que mai va tenir l'oportunitat d'enfrontar-se a Villar com a jugador.

El president de la UEFA ha recordat que va conèixer Villar fa anys i ha destacat la seva "visió i filosofia", i l'ha definit com "un home obert, valent i sincer".

"Si un dia em trobo en una batalla en la qual estan en joc principis, el voldria tenir al meu costat i llavors sabré que és una batalla justa. Felicitats, el futbol et necessita. La UEFA i tots els aficionats del futbol us necessiten", ha conclòs.

stats