Premier League
Esports Futbol 13/08/2011

L'Arsenal no passa de l'empat sense gols contra el Newcastle en el primer partit sense Cesc

La primera jornada de la Premier ha deixat uns resultats plens d'empats i sense gaires gols. L'Arsenal, sense els seus creadors Cesc i Nasri, només ha pogut sumar un punt de la seva visita al St.James Park

Redacció
1 min
El migcampista 'gunner' Aaron Ramsey lluita una pilota amb Cheik Tiote.

BarcelonaArsène Wenger ha trobar a faltar la creativitat de Cesc i Nasri al mig del camp i el seu nou Arsenal no ha pogut amb el Newcastle (0-0) en el debut dels gunners a la Premier. El matx ha sigut molt tens i ha tingut alguna picabaralla entre jugadors d'un i altre equip.

Tampoc ha pogut començar amb victòria el Wigan de Robert Martínez, que ha empatat (1-1) contra el Norwich City, idèntic resultat que ha fet el Liverpool contra el Sunderland. L'altre empat d'una jornada de poques victòries, l'han protagonitzat el Fulham i l'Aston Villa (0-0).

Les úniques dues victòries han estat visitants i han sigut per al Wolverhampton (1-2) contra el Blackburn Rover, i la golejada del Bolton (0-4) contra el recent ascendit Queen Park Rangers.

El Chelsea i el United juguen demà al migdia contra l’Stoke City i el West Bromwich. Dilluns, ho farà el Manchester City contra el Swansea City.

El partit que havia d'enfrontar el Tottenham i l'Everton, s'ha ajornat pels aldarulls de Londres.

stats