REIAL MADRID
Esports Futbol 27/08/2012

Modric: "Estic preparat per jugar contra el Barça, serà l'entrenador qui decidirà si jugo o no"

Amb un retard considerable, el Reial Madrid ha presentat el primer fitxatge de la temporada 2012/2013. Emilio Butragueño ha acompanyat el jugador croat durant la roda de premsa

N.g.
2 min
Luka Modric amb la samarreta del Madrid al Bernabéu

BarcelonaLuka Modric ha estat presentat aquest dilluns al migdia –amb una hora i mitja de retard– com a nou jugador del Reial Madrid. El migcampista croat, que lluirà el dorsal 19, ha assegurat que "han estat unes negociacions llargues", però ha afirmat que, per a ell, "és un orgull estar aquí, en el millor club del món". "Tinc ganes de començar a entrenar i de jugar amb el meu nou club", ha dit Modric.

El migcampista ha explicat que ell jugarà on Mourinho li digui: "Estaré content de jugar allà on l'entrenador em digui. Faré l'impossible per millorar l'equip i per aconseguir bons resultats", i sobre el fet que potser no sigui titular en tots els partits, ha apuntat: "Estic preparat per a tot. Sé que serà difícil ser titular, però crec que tinc qualitats per jugar aquí i serà l'entrenador qui decidirà com vol utilitzar-me. Jo ara només vull gaudir del futbol, aprendre dia a dia, millorar i ajudar l'equip a aconseguir-ho tot".

Modric ha dit que ha vist els tres partits oficials que ha jugat el Reial Madrid aquesta temporada i, sobre el fet que el club blanc encara no hagi guanyat, el croat ha comentat: "El més important no és com comença la Lliga, sinó com s'acaba. Queden molts partits i el més important és com acabarem la temporada". El nou jugador blanc ha dit que el seu repte és "ajudar el Reial Madrid a guanyar tots els títols".

Sobre el fet que fa un mes que s'entrena en solitari, Modric ha dit: "Han estat moments difícils per a mi, he estat un mes sense entrenar amb l'equip. Estic feliç, molt content d'estar aquí. Estic desitjant començar a jugar amb l'equip. Aquest és un gran repte per a mi, el més gran de la meva carrera futbolística. Tinc tot el que necessito: el millor entrenador i els millors jugadors, que em permetran desplegar el meu futbol". A més, Modric ha apuntat que necessita "un parell de partits" per arribar al seu "millor nivell".

Modric no ha descartat poder jugar contra el Barça aquest dimecres la tornada de la Supercopa d'Espanya: "Em sento bé. Encara he d'entrenar amb l'equip i establir contacte amb els jugadors, però estic preparat per jugar contra el Barça. L'entrenador serà qui decidirà si jugo o no".

Butragueño: "Ens hauria agradat que Luka hagués arribat abans"

Emilio Butragueño, director de relacions institucionals del Reial Madrid, ha dit: "Amb el teu talent i la teva qualitat ens ajudaràs a aconseguir tots els nostres objectius. Comptaràs amb l'estima dels nostres aficionats i de tots els que treballem al Reial Madrid. Et desitjo sort i t'asseguro que estem encantats que un jugador de la teva categoria formi part del Reial Madrid". A més, Butragueño ha dit que esperen rebre el 'transfer' en les properes hores, així que Modric podria debutar aquest dimecres contra el Barça.

Quan li han preguntat sobre per què han presentat aquest dilluns Modric, just després de perdre contra el Getafe, Butragueño ha dit: "No té res a veure una cosa amb l'altra, ens hauria agradat que Luka hagués arribat abans, però han estat unes negociacions llargues i aquest diumenge a la nit vam tancar l'acord".

stats