COPA DEL REI
Esports Futbol 13/02/2012

El president de l'Athletic Club: "El Santiago Bernabéu és el camp ideal per a la final de Copa"

Josu Urrutia diu que és optimista i que espera que la Federació anunciï quina serà la seu de la final en els propers dies

Efe
1 min

MadridJosu Urrutia, president de l'Athletic Club, ha qualificat l'estadi Santiago Bernabéu com "el camp ideal" per disputar el proper mes de maig la final de la Copa del Rei entre el seu equip i el Barça, i ha dit ser "optimista" perquè l'escenari escollit sigui el proposat.

"Estem a l'espera d'una decisió final perquè en principi la reunió d'aquest dilluns amb la Federació era perquè ells escoltessin els clubs. Tots dos hem donat l'opció que ens ha semblat, ja que representem tots dos una massa social important en quant a aficionats", ha confessat el president de l'Athletic a la Ciutat del Futbol de Las Rozas.

"Nosaltres hem explicat la nostra preferència per un camp concret com el Santiago Bernabéu i la Federació ha quedat que instarà el Reial Madrid sobre quin és el parer dels dos equips. Creiem que és el camp ideal i esperem la solució en uns dies", ha comentat. Urrutia no ha volgut valorar la possibilitat que el Reial Madrid no cedís el seu camp per a la final i ha evitat parlar d'hipòtesis. "No avancem esdeveniments, hem coincidit tant Barça com nosaltres i esperarem una mica. Sóc optimista que se celebri aquí, l'únic que he fet com a president de l'Athletic és traslladar les inquietuds dels meus aficionats i el que pretenen", ha conclòs.

stats