Espanyol
Esports Futbol 16/06/2011

Gordillo dóna a Chica "l'enhorabona per signar pel millor equip del món"

El president del Betis ha donat avui al català Javier Chica, que ha estat presentat com a nou jugador verd-i-blanc, "l'enhorabona per haver signat pel millor equip del món"

Efe
1 min

SevillaEl president del Real Betis Futbol, Rafael Gordillo, ha donat avui al català Javier Chica, que ha estat presentat com a nou jugador verd-i-blanc, "l'enhorabona per haver signat pel millor equip del món".

"Estem en un equip de sentiments, estaràs a gust. Esperem de tu el que sabem que pots donar. La teva sort serà la del Reial Betis", ha dit Gordillo a l'exjugador de l'Espanyol.

El serbi Vlada Stosic, director esportiu bètic, ha indicat que desitja "molt d'èxit" a Chica, a qui ha qualificat com "un gran jugador, amb experiència a Primera. Tàcticament és bo, té bona sortida de pilota", de manera que, segons el seu parer, "millora el que hi havia a la banda dreta".

De la seva banda, Javier Chica ha dit que arriba "amb ganes i il·lusió" a un equip que "ha aconseguit l'ascens i del qual es parlarà molt a Primera" perquè "malgrat que és un recent ascendit, és un històric que torna al seu lloc".

Chica, que ha assegurat que ja s'ha "encomanat del sentiment verd-i-blanc", s'ha definit com "un jugador físic, agressiu i amb esperit de sacrifici", i encara que ha debutat "a Primera amb Valverde (el tècnic) jugant a l'esquerra", ha confessat que se sent "més còmode a la dreta".

stats