Futbol internacional
Esports Futbol 13/11/2011

El president del Santos diu que el Madrid va tenir "una actitud pròpia d'una ment colonitzadora"

Luis Álvaro de Oliveira diu al diari brasiler 'Estadao' que va aconsellar Neymar de trencar les negociacions amb el Reial Madrid i revela que Mourinho volia obligar el futbolista a tallar-se els cabells

Ara
1 min
Neymar entrenant amb la selecció brasilera.

BarcelonaEl president del Santos, Luis Álvaro de Oliveira, ha revelat al diari braisler Estadao que Mourinho volia obligar Neymar a tallar-se els cabells just quan arribés a Madrid. De fet, el màxim mandatari del club ha explicat que va aconsellar el futbolista que trenqués les negociacions amb l'equip blanc "perquè van tenir una actitud lamentable i arrogant, pròpia d'una mentalitat colonitzadora".

De Oliveira ha revelat que es va posar en contacte amb els presidents de Reial Madrid i el Barça per comentar-los que Neymar es quedava al Santos: "Rosell va ser molt amable però Florentino estava molt irritat i la conversa va durar menys d'un minut".

D'altra banda, el president del club brasiler també ha dit que el seu club no havia arribat a cap acord amb el Barça: "No hi ha cap acord, ni preacord, entre Santos i el Barcelona".

stats