Primera Divisió
Esports Futbol 19/03/2011

Atlètic de Madrid i Reial Madrid juguen un derbi tenyit de color blanc

Dotze anys separen el dia d'avui de l'última victòria dels matalassers contra el Reial Madrid a l'estadi Vicente Calderón

Alexis Crosas
1 min
Quique Sánchez Flores.

BarcelonaAquesta nit (20 hores, TV3 i La Sexta) toca derbi madrileny al Calderón. Atlètic de Madrid i Reial Madrid, vuitè i segon respectivament, disputaran avui un dels derbis més esperats de la Lliga i que fa més d'una dècada que està monopolitzat pels blancs. Una vegada més, la capital es paralitzarà per viure una jornada de futbol que pot decidir la Lliga.

Un partit que històricament acaba tenyit de color blanc. Dotze anys separen el dia d'avui de l'última victòria dels matalassers contra el Reial Madrid al Vicente Calderón. Jornada 37a de la temporada 98/99: Jose Mari, Lardín i Juninho van donar la victòria als ratllats en un partit, però, en què cap dels dos equips es jugava res.

D'aquella victòria ja han passat onze anys. Això diu molt del caràcter del seguidor de l'Atlètic, un aficionat amb fama de patidor, de menjar-se les ungles en cada partit. I és que veure durant més de deu anys com el teu etern rival et guanya partit rere partit és dur. Ahir Quique Sánchez Flores va fer referència a les generacions que no han vist cap victòria contra el Madrid i a l'oportunitat de completar un cicle.

Per la seva banda, el Madrid saltarà amb la confiança d'haver derrotat els seus veïns a la Lliga i a la Copa del Rei, i, sobretot, impulsat per haver trencat la maledicció dels vuitens de la Lliga de Campions que arrossegava els últims sis anys. El conjunt que entrena José Mourinho té el dubte de Cristiano Ronaldo.

stats