Llevant
Esports Futbol 15/01/2011

El Llevant visita el Saragossa amb ganes d'aprofitar el malestar pels seus problemes econòmics

El Saragossa disputa aquesta tarda (18 hores) un duel clau en la lluita per la permanència contra un directe rival en aquesta pugna, el Llevant

Redacció
1 min

SaragossaEl Saragossa disputa aquesta tarda (18 hores) un duel clau en la lluita per la permanència contra un directe rival en aquesta pugna, el Llevant, després d'una setmana que sembla poc propicia per al conjunt aragonès ja que amb prou feines s'ha parlat de l'aspecte esportiu del partit i sí, i molt, dels deutes del club amb la plantilla.

Dos punts separen a tots dos conjunts, amb el valencià fora de la zona de perill, i d'aquí la transcendència de l'enfrontament perquè una victòria del conjunt que entrena Javier Aguirre suposaria avançar el seu rival i fins i tot podria fer-lo sortir de la zona de perill de la taula classificatòria.

Tot i això, el caire merament esportiu del partit s'ha vist superat clarament per les notícies del deute del club amb els jugadors per quantitats de la passada temporada, alguna cosa que ha obert el ventall de rumors.

El nou jugador del Llevant Wellington Silva ha viatjat amb l'expedició, encara que no està entre els convocats, ja que amb prou feines ha realitzat un entrenament.

stats