Primera Divisió
Esports Futbol 24/04/2011

El Vila-real vol recuperar, amb un triomf a Sevilla, la lluita pel tercer lloc

Juan Carlos Garrido va anunciar ahir al migdia una convocatòria en què destaquen les absències per lesió de Gonzalo, Oliva, Ángel López i Marcos Senna

Redacció
1 min
Juan Carlos Garrido, entrenador del Vila-real

Vila-realEl Vila-real CF, que ahir va estar molt pendent del partit que va enfrontar a Mestalla el València i el Reial Madrid, juga aquesta nit (21 h, Canal +) a Sevilla amb l'objectiu de fer-se fort en la batalla per la tercera posició de Primera Divisió.

L'entrenador del Vila-real CF, Juan Carlos Garrido, va anunciar ahir al migdia una convocatòria en què destaquen les absències per lesió de Gonzalo, Oliva i Ángel López. Per la seva banda, Marcos Senna tampoc va entrar a la convocatòria tot i que ja s'entrena amb la resta dels seus companys.

El Sevilla, que és sisè a la classificació amb 11 punts menys que el Vila-real CF, vol aconseguir un triomf per començar a garantir-se la presència a Europa la propera temporada.

L'entrenador del Sevilla CF, Gregorio Manzano, no podrà comptar amb els lesionats Jesús Navas, Alexis i Kanouté, mentre que també perd el xilè Gary Medel per sanció.

stats