Primera Divisió
Esports Futbol 23/04/2011

El Madrid torna a Mestalla per aferrar-se a les seves opcions de guanyar la Lliga

Unai Emery, que repetirà el sistema 4-1-4-1, buscarà un triomf que allunyi el seu València CF del Vila-real CF en la lluita pel tercer lloc

Redacció
1 min
Benzema i Mourinho, a l'entrenament d'ahir.

ValènciaEl Reial Madrid torna aquesta tarda (18 hores, Gol TV i Canal + Liga) a Mestalla, on dimecres es va proclamar campió de la Copa del Rei. L'equip que entrena José Mourinho buscarà una victòria contra el València per mirar d'apurar les seves opcions de contestar-li el títol de Lliga al Barça.

Mourinho va deixar fora de la convocatòria Sami Khedira, Ángel Di María i Emmanuel Adebayor, lesionats, i Sergio Ramos. Les novetats són el retorn de Lass Diarra, Pedro León i Raúl Albiol, així com la presència de Juanfran i Nacho.

Unai Emery, per la seva banda, buscarà un triomf que allunyi el seu València CF del Vila-real CF en la lluita pel tercer lloc. El tècnic repetirà el sistema 4-1-4-1.

Mestalla, un estadi on l'antimadridisme ha crescut molt en els darrers anys, espera amb ganes el partit. Als seguidors del València CF no els agrada la idea de fer-li el tradicional passadís d'homenatge al campió de la Copa del Rei.

stats