Barça
Esports Futbol 16/06/2011

El Reial Madrid lamenta "les desafortunades manifestacions de Rosell"

El conjunt blanc ha penjat aquesta tarda un comunicat a la seva pàgina web per rebatre la roda de premsa de Sandro Rosell, president del FC Barcelona

Redacció
1 min

MadridEl Reial Madrid ha penjat aquesta tarda un comunicat a la seva pàgina web per rebatre la roda de premsa de Sandro Rosell. El club blanc lamenta "les desafortunades manifestacions del president del FC Barcelona".

"És incomprensible que en aquesta declaració el president del F. C. Barcelona realitzi greus i falses insinuacions en relació amb determinades notícies sobre el dopatge que gens tenen a veure, ni a l'origen ni en la seva materialització, amb el Reial Madrid", diu el comunicat.

El club blanc critica que el Barça "va acudir a UEFA per presentar una sorprenent denúncia contra l'entrenador del Reial Madrid".

"Malgrat aquest fet sense precedents i d'aquestes declaracions del president del FC Barcelona, i pel ben del futbol, el Reial Madrid seguirà treballant per mantenir les millors relacions amb el Barça, com ho fa habitualment", explica la nota.

stats