Vila-real
Esports Futbol 24/12/2010

Fernando Roig: "Al 2011 li demano salut, la resta ja ho posarem nosaltres"

L'habitual trobada amb els mitjans de comunicació ha deixat una declaració d'intencions del president groguet: "Assegurem treball i il·lusió per seguir creixent"

Redacció
1 min
Fernando Roig fent el brindis nadalenc.

Vila-realEn el brindis nadalenc amb la premsa, Fernando Roig ha demanat al 2011 "només salut". "La resta ja ho posarem nosaltres", ha afegit, referint-se als reptes que l'equip es pren amb "il·lusió i ganes".

El balanç que el president ha fet de l'any 2010 és "molt positiu en tots els aspectes". Esportivament, l'equip està "en un molt bon moment, a dalt a la classificació i viu en les tres competicions". Econòmicament, la situació del club "és bona" i s'està avançant "en el camí que s'havia traçat". "Hem reduït el pressupost del club i l'hem ajustat al moment en què ens trobem", i ha destacat l'èxit de com s'ha dut a terme aquesta reducció, perquè "no ha reduït el nivell competitiu de l'equip, i això és el més complicat".

En l'aspecte social, el president del Vila-real també ha volgut destacar el fet que el club compti amb el suport de més de 20.000 abonats. "És la clau per al futur de l'entitat, tant socialment com esportiva". També ho és el treball al planter. "És la base i la línia de treball del club, com s'ha demostrat enguany amb l'ascens de jugadors del filial al primer equip. Ens permetrà mantenir el nivell de l'equip i estalviar per permetre'ns fitxar grans jugadors".

Per acabar, Roig ha parlat del mercat d'hivern. "No sortiran grans jugadors per no debilitar l'equip. Si es fa res, serà per potenciar-lo i millorar-lo, no per perjudicar-lo". No ha afirmat ni desmentit possibles incorporacions i ha deixat en mans dels tècnics la decisió. "Dependrà de si arriben ofertes i si milloren el que tenim".

stats