SELECCIONS CATALANES
Esports Futbol 09/08/2012

La selecció catalana de futbol platja debutarà internacionalment contra Anglaterra el 16 d'agost

El partit es disputarà a Torredembarra a les 19.30 h, l'entrada serà totalment gratuïta i, a més, el matx serà retransmès pel canal Esport 3

Ara
1 min

BarcelonaLa selecció catalana de futbol platja jugarà el seu primer partit internacional davant Anglaterra el proper 16 d'agost a Torredembarra (19.30 h). Aquest partit compta amb el total suport de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i la Federació Catalana de Futbol (FCF). Els màxims representants d'aquests organismes, el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i el president de la FCF, Andreu Subies, presidiran el partit.

El seleccionador català, Jordi Girol, assegura que "és una gran oportunitat per al futbol platja català. És un gran orgull poder representar Catalunya en el nostre esport, però a la vegada sabem que és una gran responsabilitat. Competir al màxim nivell internacional, en tot cas, és la millor manera per fer créixer el futbol platja a Catalunya, un país on la gent sent autèntica passió pel futbol, i en el qual, a més tenim unes platges excel·lents. Ho hem d'aprofitar".

Aquest amistós Catalunya-Anglaterra, l'entrada al qual és totalment gratuïta, serà transmès en directe pel canal Esport3 i s'emmarca en la celebració de la última etapa regular de la lliga europea, que se celebra en aquesta localitat de la Costa Daurada.

stats