SELECCIÓ CATALANA
Esports Futbol 26/12/2010

La selecció d'Hondures ja ha arribat a Barcelona pensant en un duel de "primer nivell"

La selecció de futbol d'Hondures, rival de Catalunya dimarts a l'Estadi Olímpic Lluís Companys, no ha convocat els seus jugadors més mediàtics

Redacció
2 min
Juan de Dios Castillo, seleccionador d'Hondures

BarcelonaHondures, qui fou rival d'Espanya en la primera fase del Mundial -derrota 2 a 0-, s'ha desplaçat fins a terres catalanes dividint l'expedició en dos grups: un ha sortit des de la capital, Tegucigalpa, i un segon des de San Pedro Sula, al nord del país. Els dos grups s'han trobat a l'aeroport de San Salvador i han arribat a Barcelona. L'anècdota l'ha protagonitzat el seleccionador d'Hondures, que ha arribat tard en un altre vol i no s'ha pogut trobar amb els seus jugadors.

Hondures prepara la Copa Centroamericana del proper gener, competició que jugarà sense alguns dels seus millors jugadors. La convocatòria de Juan De Dios Castillo està formada per molts jugadors de la lliga local perquè jugadors com Hendry Thomas (Wigan) o Wilson Palacios (Tottenham) juguen aquests dies partits de la lliga anglesa. Altres, com David Suazo (Inter) o Edgard Alvarez (Bari), no han estat convocats perquè no podran jugar la Copa Centroamericana.

Abans de volar cap a Catalunya, homes com Johnny Leverón han afirmat que "el partit de Catalunya és clau per veure com estem perquè encara que no juguin homes com Xavi Hernàndez, quan juga Catalunya és com si jugués Espanya, serà un duel de primer nivell internacional".

La convocatòria d'Hondures:

-Porters: Ricardo Canales (Victoria) i José Mendoza (Platense).

-Defenses: Mariano Acevedo i Erick Norales (Marathón), Johnny Leverón i Iván Guerrero (Motagua), Osmán Chávez (Wisla Cracovia, Polònia), Oscar Boniek García (Olimpia) i Yobani Avila (Real España).

-Migcampistes: Jorge Claros (Motagua), Alexander López (Olimpia), Mario Martínez i Edder Delgado (Real España), Marvin Chávez (FC Dallas, EEUU), Ramón Núñez (Leeds United, Anglaterra), Roger Espinoza (Kansas City Wizards, EEUU) i Emil Martínez (Greentown, Xina).

-Davanters: Roger Rojas (Olimpia), Jerry Bengtson i Georgie Welcome (Motagua).

stats