Futbol
Esports Futbol 01/09/2011

Busquets creu que una cosa són els Barça-Madrid i una altra la selecció, on "hi ha bon ambient"

El migcampista del Barça creu que tots els components de la selecció són prou "grandets" per saber distingir entre els duels Barça-Madrid i la convivència a la selecció

Redacció
1 min
Sergio Busquets durant una roda de premsa amb la selecció espanyola.

BarcelonaSergio Busquets ha volgut posar fi a la polèmica de si hi ha bon ambient o no a la selecció després de la tensió en els últims Barça-Madrid, i ha assegurat que la convivència entre els jugadors blancs i els blaugranes és bona.

"Hi ha bon ambient; han passat coses però passen en tots els partits. Es magnifica tot, és normal", ha comentat el migcampista. "Tots som grandets i sabem que quan defenses el teu club, mires pels teus interessos, però aquí formem part d'un mateix equip, volem el millor per a la selecció i per a nosaltres mateixos. Per aconseguir èxits, és bàsic tenir un bon vestidor", ha assegurat.

Busquets creu que la tensió viscuda "és normal" perquè "tothom mira pels seus interessos". I, sobre la possibilitat que el Barça aporti 11 jugadors, un possible equip titular, a la selecció espanyola quan es recuperin Piqué i Puyol, el de Badia ha dit que "és un plaer estar convocat" i desitja que en el futur "siguin molts més els jugadors del Barça que vagin a la selecció" perquè voldrà dir que "el club està treballant bé".

Primer Xile i després Liechtenstein

Sobre el rival d'Espanya demà a Suïssa, Xile, Busquets ha comentat que "és important jugar contra una gran selecció" per preparar bé el partit classificatori contra Liechtenstein. També ha parlat sobre l'adaptació d'Alexis Sánchez al Barça: "És un jugador molt jove i amb ganes de participar. Ens aporta variants a l'espai, amb desbordament, és molt ràpid i amb gol".

stats