FUTBOL
Esports Futbol 24/01/2012

Sergio Ramos: "Mourinho és l'entrenador idoni per a aquest club"

Casillas i Ramos parlen a la web del club blanc i asseguren que hi ha bon ambient al vestidor i amb els tècnics i que viatgen a Barcelona amb la intenció de remuntar

Ara
2 min
Sergio Ramos, un dels absents en l'entrenament de dilluns del Madrid. JUANJO GUILLÉN / EFE

BarcelonaIker Casillas i Sergio Ramos, primer i segon capitans del Reial Madrid, confien que el seu equip doni aquest dimecres la volta a l'eliminatòria de quarts de final en el segon clàssic de l'any. "Ens deixarem la vida per passar l'eliminatòria i fer que els aficionats se sentin orgullosos del seu Reial Madrid", assegura Casillas en una entrevista a la web oficial del club blanc. "Quan un veu les coses impossibles, sempre pensa en el Reial Madrid", expressa Ramos.

El Reial Madrid continua amb la defensa del títol de Copa del Rei que van aconseguir la passada temporada. "No hi ha més opcions, anirem a Barcelona pensant exclusivament amb ser a la següent ronda de la Copa del Rei", indica el primer. "Estem convençuts que podem donar la volta a l'eliminatòria. Els partits en què la gent pensa en impossibles, sempre pensa en el Reial Madrid. Estem obligats a donar-ho tot i a intentar aconseguir el passi. El Reial Madrid arriba amb una moral bastant bona pels resultats que estem obtenint aquesta temporada", assenyala Ramos.

"Ho hem parlant tots els companys al vestidor. Són grans partits en què tots els jugadors hi volen ser. El paper del Reial Madrid serà molt bo. L'únic que hem de fer és anar amb la mentalitat guanyadora i el pensament de remuntar una eliminatòria que se'ns va complicar bastant en el partit d'anada", afirma Casillas.

Ramos i Casillas han parlat també del vestidor blanc i de la unió que es viu entre els jugadors i els tècnics madridistes. "Crec que feia molt temps que no es veia el grup com està ara mateix. Hi ha un ambient agradable i molt bo. Es respira molt bon ambient. Hi ha un grup jove i sa. No hi ha cap motiu per preocupar-se", afirma Casillas. Ramos té la mateixa opinió: "Et puc assegurar que el vestidor està més unit que mai i que hi ha una fortalesa tremenda en el grup. Això és el que fa que s'aconsegueixin els èxits. Som un grup jove i il·lusionat, però amb un marge gran de millora. La relació amb l'entrenador sempre ha estat bona. Mourinho és l'entrenador idoni per a aquest club i estem molt contents d'aprendre d'ell. Té moltíssima experiència, ho ha guanyat tot i està esprement moltíssim el grup i cada jugador perquè mostrem el nostre millor nivell".

stats