FUTBOL
Esports Futbol 29/01/2012

El 'Sunday Times' assegura que Mourinho vol deixar el Madrid i tornar a Anglaterra

El tècnic del Reial Madrid hauria dit a un amic que ara ja no gaudeix tant com al principi sent l'entrenador dels blancs i que seria ell qui trencaria el contracte a l'estiu

Ara
1 min
Mourinho dóna ordres als seus jugadors. PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP PHOTO

BarcelonaEl Sunday Times Sunday Timesconfirma en la seva edició d'aquest diumenge el que es ve repetint durant l'última setmana: José Mourinho ha decidit abandonar el Reial Madrid aquest estiu. I la seva intenció és tornar a Anglaterra.

Mourinho s'ha cansat, com escriu Ducan Castles a la publicació anglesa, dels bàndols que divideixen el madridisme i de la resistència que posa el club blanc per continuar les millores que ell pretén. És una amenaça que ja ha realitzat en diverses ocasions al Chelsea i l'Inter de Milà, encara que no sempre l'ha posada en pràctica.

Segons la publicació anglesa, el tècnic ha comentat a algun amic en les últimes setmanes que ja no gaudeix sent entrenador del Madrid tant com solia fer-ho en els seus primers mesos. Tot i que segons explica el Sunday Times el Reial Madrid no pensa en acomiadar-lo si no guanya la Lliga i la Lliga de Campions, seria el tècnic el que decidiria trencar el seu contracti, guanyi el que guanyi.

El Sunday Times afegeix que Mourinho considera la Premier la lliga ideal per als seus mètodes i la seva filosofia i, a més, segons Mourinho hauria comentat a un dels seus amics, a la lliga anglesa és fàcil aconseguir un bon rendiment ja que el nivell dels entrenadors no és tant alt com a Espanya o a Itàlia.

stats