Champions League
Esports Futbol 28/09/2011

Mancini i Tévez, divorci al Manchester City

El tècnic va assegurar en roda de premsa que el davanter argentí s'havia negat a sortir al camp per jugar contra el Bayern de Munic, però el jugador ho ha desmentit en un comunicat

Ara
1 min
Carlos Tévez surt de l'estadi de Munic.

BarcelonaLa relació entre Roberto Mancini i Carlos Tévez, entrenador i jugador del Manchester City, està més trencada que mai. Ahir, després de la derrota dels anglesos a Munic contra el Bayern per 2-0 en la segona jornada de la Champions, el tècnic va confessar que Tévez s'havia negat a jugar i que, per aquest acte d'indisciplina, l'apartava definitivament de l'equip. Avui, en un comunicat, el futbolista ha desmentit que això passés i ha demanat disculpes a l'afició.

"Demano perdó als aficionats del Manchester City per qualsevol malentès que hagi pogut haver a Munic, però jo mai em vaig negar a jugar", afirma l'argentí. "Hi ha hagut una confusió a la banqueta. Jo estava disposat a jugar, ho estic sempre que es reclama que jo jugui. Compleixo amb les meves obligacions", assegura.

Ahir, però, Mancini va ser rotund. "Amb mi, està acabat. Si volem millorar com equip, Tévez no pot jugar amb nosaltres. Jo decideixo les substitucions, no ell".

stats