FUTBOL
Esports Futbol 08/02/2013

TV3 demana disculpes per comparar en un vídeo els jugadors del Madrid amb hienes

Xavier Valls, el presentador del programa 'Esport Club', on es van emetre les imatges, ha dit que s'han equivocat i que ho lamenten

Ara
1 min

BarcelonaTV3 ha demanat disculpes per l'emissió d'un vídeo ara fa una setmana en què comparava els jugadors del Madrid amb hienes.

A l''Esport Club', el mateix espai que va emetre les polèmiques imatges, el director i presentador del programa, Xavier Valls, ha demanat disculpes a aquelles persones que s'hagin pogut ofendre. Valls ha assegurat que entén que les imatges del vídeo són "desafortunades".

"Quan un s'equivoca, no queda altre remei que demanar perdó. Per tant, demanem perdó si algú s'ha sentit ofès o molest. No era aquesta la intenció d'aquest vídeo. Ni tampoc escalfar el partit de tornada", ha dit Xavier Valls. El presentador ha afegit: "La intenció era deixar ben clar que Messi no és el dolent de la pel·lícula, com ens estaven venent des de Madrid, sinó la víctima".

"És evident que el resultat final d'aquest vídeo no ha estat el que es vol mostrar. Sobraven coses. Coses que poden haver molestat, i alguna que fins i tot frega el mal gust. I això no ens agrada, perquè no és l'estil del programa ni de TV3. Sabeu que a 'Esport Club' entren tot tipus d'opinions, de debats i de polèmiques. Però sempre intentem ser cautelosos i fer-ho amb respecte per a tots. I aquesta vegada no hem estat prou curosos. Ens hem equivocat i ho lamentem. I procurarem que no torni a passar", ha conclòs.

stats