Esports Futbol 18/07/2011

Dos presidents compromesos amb el seu futbol

Els presidents d'Estats Units i Veneçuela, Barack Obama i Hugo Chávez, van seguir per Twitter els respectius partits de les seves seleccions

Redacció
1 min
Hugo Chávez va comentar el partit per Twitter

BarcelonaAl vespre del passat diumenge van coincidir dos partits importants en el futbol internacional: la final del Mundial femení d'Alemanya i els quarts de final de la Copa Amèrica, que van provocar el seguiment per Twitter dels diferents presidents dels països implicats.

Barack Obama (@BarackObama) ja es va disculpar amb una primera piulada a "les dones del nostre equip nacional de futbol" abans de començar "per no poder ser allà veient-vos jugar, però us estaré animant des d'aquí", i va complir comentant les jugades, tot i la derrota final d'Estats Units als penals. Fins i tot, va compartir una foto veient el partit amb la seva família.

Ben diferent va ser la manera de viure-ho del president veneçolà Hugo Chávez (@chavezcandanga), que va explicar que va veure el partit amb Fidel Castro i va celebrar els gols que els van donar la victòria davant de Xile. Va acabar-ho amb un clar: "Gloria al Bravo Pueblo!!! Rindamos tributo supremo a nuestros muchachos de la Gloriosa Vinotinto!! Viva Venezuela!! Viviremos y Venceremos!!".

stats