Futbol Femení
Esports Futbol 17/03/2012

L'Estartit perd contra el Llevant (0-4) en un dels partits avançats de la jornada

Els quatre gols de les valencianes han arribat al segon temps i mantenen les baixempordaneses, una jornada més, en la zona delicada de la classificació. Diumenge, el Barça juga a Màlaga, l'Espanyol rep l'Sporting de Huelva i el Sant Gabriel visita la Reial Societat

BarcelonaL'Estartit-Llevant ha obert la 25a jornada de la Primera Divisió femenina amb una derrota que les manté a la zona baixa amb 20 punts, només un per sobre del Lagunak, l'últim equip en zona de descens (19). Les noies de Rafel Gil han caigut 0-4 davant un Llevant que ha resolt el matx a la segona meitat. Alexia, amb un córner olímpic que Esther Sullastres ha acabat ficant-se en pròpia porteria, ha obert el marcador al minut 63 i, dos minuts després, Maria, a passada de Nerea, ha fet el 0-2 que ha desanimat les locals. Un quart d'hora abans d'acabar, Alexia ha ampliat l'avantatge visitant en una acció en què l'Estartit ha demanat fora de joc, i, al minut 78, Nerea ha aprofitat una passada en profunditat de la mateixa Alexia per rematar el triomf d'un Llevant que se situa amb 49 punts, a quatre del Rayo Vallecano (53), que ha guanyat el València 1-4 en l'altre partit avançat del cap de setmana i que ocupa l'última plaça de Copa de la Reina.

La jornada es completarà diumenge. L'Espanyol rep a Sant Adrià a les 12h a l'Sporting de Huelva, un equip que s'ha anat desinflant en els últims mesos, malgrat que encara aspira a colar-se entre els quatre primers. El Sant Gabriel visita Zubieta per jugar contra la Reial Societat, mentre que el Barça viatja a Màlaga (12.30h) per seguir conservant els quatre punts de marge sobre el segon classificat.