Madrid-València
Esports Futbol 05/12/2010

El Madrid guanya a un València que ha pagat molt cara l'expulsió d'Albelda a la segona part (2-0)

El València pot aguantar les embestides del Madrid durant el primer temps, però s'ensorra al quart d'hora de la segona, quan Albelda veu la targeta vermella

Cristiano Ronaldo ha estat l'autor dels dos gols del Reial Madrid davant el València.

BarcelonaEl Madrid ha aconseguit recuperar-se del 5 a 0 del dilluns i ha sumat una nova victòria a casa, on resta invicte, davant un València que ha pogut aguantar el resultat i crear accions de perill fins que Albiol ha estat expulsat per doble groga.

Els primers compassos del partit han estat marcats per la intensitat ofensiva del València, que ha tingut dues bones ocasions de gol de Soldado i Mata que ha pogut aturar Casillas. A mesura que avançaven els minuts, els madridistes agafaven més possessió de la pilota i començaven a inquietar la porteria de Guaita.

Tot i que, en el conjunt del primer temps, el València ha estat millor; la primera part ha acabat amb una ocasió de Cristiano Ronaldo, que ha rematat de cap, en planxa, enviant la pilota al pal. I d'una manera similar ha començat el segon temps, amb una ocasió de Di María, que en un 1 contra 1 davant el porter l'ha volgut superar de vaselina.

Però malgrat que el conjunt visitant podia aturar els atacs dels blancs, i fins i tot crear perill a la porteria de Casillas; el partit s'ha trencat al minut 64, quan Albelda ha vista la segona targeta groga per unes suposades mans a la zona de mitjos (en realitat, el valencianista ha tocat la pilota amb el pit).

A partir d'aquí el Madrid ha incrementat la seva possessió de pilota, i Cristiano Ronaldo ho ha aprofitat per marcar l'1 a 0 després de rebre una bona passada d'Özil, a l'interior de l'àrea, i afusellar Guaita d'un xurt fort i creuat.

La resta del partit s'ha destacat per un Madrid que ha pensat més en la defensa que no pas en l'atac. I malgrat que els d'Emery han tingut una doble ocasió de Tino Costa i Joaquín, no han aconseguit foradar la porteria de Casillas. Sí que ho ha fet, novament, Cristiano Ronaldo, al minut 86.

Amb aquest resultat els de Mourinho continuen a 2 punts del Barça, mentre el València es queda 5è amb 24 punts. A més, l'Espanyol, que en té 25, s'assegura acabar la jornada en zona Champions.

Reial Madrid 2 – València 0

REIAL MADRID: Casillas; Arbeloa, Pepe, Albiol, Marcelo; Khedira (Benzema, 53'), L. Diarra, Xabi Alonso; Ronaldo, Özil (Granero, 75'), Di María (M. Diarra, 82')

VALÈNCIA: Guaita; J. Alba (Miguel, 60'), R. Costa, Stankevicius, Bruno; Albelda; Mata (Banega, 67'), Maduro, T. Costa, Joaquín (P. Hernández, 80'); Soldado

GOLS: 1-0, (72') Ronaldo. 2-0, (86') Ronaldo.

ÀRBITRE: Pérez Lasa (Col·legi Basc). Targetes grogues: als locals Lass, Khedira i Granero; i als visitants Bruno, T. Costa, Joaquín, Bruno i Jordi Alba. Targeta vermella: a Albelda, per doble groga (64').

ESTADI: Santiago Bernabeu, amb uns 80.000 espectadors.