Primera Divisió
Esports Futbol 24/04/2011

La premsa valenciana, indignada amb l'actitud del seu equip contra el Reial Madrid

El marcador de 3-6 a Mestalla ha dolgut als periodistes, que avui carreguen durament contra els futbolistes d'Unai Emery

àlex Gozalbo
1 min
Portada de 'Superdeporte'.

BarcelonaLa premsa valenciana va quedar ahir indignada amb l'actitud del seu equip contra el Reial Madrid. El marcador de 3-6 a Mestalla ha dolgut als periodistes, que avui carreguen durament contra els futbolistes d'Unai Emery.

El diari esportiu Superdeporte reconeix a la seva portada haver sentit vergonya durant el partit contra el Reial Madrid. "Es pot perdre, però mai com ahir i menys amb aquest passadís d'humiliació que ens va fer sentir vergonya a molts valencianistes perquè, que t'insultin a casa teva, és lamentable", escriu Joan Carles Martí, el seu director.

Al diari Levante-EMV, el més venut al País Valencià, la crònica la signa Vicent Chilet: "Una cicatriu a l'escut". Al text es pot llegir que "el València va perpetrar un dels majors ridículs històrics en ser golejat a plaer i al contraatac pels suplents del Reial Madrid".

Tampoc és més suau la crònica de Las Provincias, que està escrita per Joaquín Ballesta i porta per títol "Indolència intolerable". Al diari també es pot trobar un article d'opinió de Fernando Gómez Colomer, exfutbolista i exvicepresident del València CF, que parla de "suïcidi" a Mestalla.

stats