LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 17/04/2012

Roben sis parells de botes, tres de Cristiano Ronaldo, del vestidor del Reial Madrid a Munic

El portal 'todomercadoweb' ho ha avançat i el portaveu de Mourinho, Eladio Paramés, ha confirmat la notícia al seu compte de Twitter. El club ha presentat una queixa a la UEFA

Ara
1 min

MunicEl Reial Madrid s'ha trobat amb una sorpresa quan ha arribat a l'Allianz Arena: el robatori de sis parells de botes i tres samarretes (les de Benzema, Cristiano Ronaldo i Özil). Segons ha avançat la web 'todomercadoweb', diversos parells de botes han estat robats del vestidor de l'estadi del Bayern de Munic, on es canvia el Reial Madrid poc abans de l'inici del partit d'anada de semifinals de la Lliga de Campions.

El portaveu de Mourinho, Eladio Paramés, així ho ha confirmat al seu compte personal de Twitter. En total, han estat robats tres parells de botes del portuguès Cristiano Ronaldo, que no seria l'únic perjudicat pel robatori.

Un cop ha conegut la notícia, el club blanc s'ha queixat davant la UEFA, mentre que el Bayern s'ha desmarcat del robatori, adduint que no hi ha càmeres de vigilància als vestidors.

stats