Vila-real - Hèrcules
Esports Futbol 02/03/2011

El Vila-real es retroba amb la victòria davant l'Hèrcules, de la mà de Rossi (1-0)

El Vila-real trenca la seva ratxa i fa els deures guanyant a l'Hèrcules i ara confia que el Barça li faci un favor a Mestalla i pugui retallar distàncies respecte al tercer lloc a la classificació

Redacció
2 min
Cani passa entre els defenses Cortés i Gomes.

BarcelonaEl Vila-real ha guanyat 1-0 a un Hèrcules molt tou, un rival fluix a qui els groguets haguessin pogut golejar si haguessin estat més encertats de cara al gol. Els de Esteban Vigo segueixen oferint una pobra cara, en termes ofensius, quan juguen fora de casa.

Tot i així, al Vila-real li ha faltat frescura i profunditat. Ja fa algunes setmanes que no és l'equip aclaparador en atac d'altres jornades. Rossi al minut 7 ha fallat una clara ocasió, perquè ha trigat en rematar i Cortés li ha robat la cartera, davant Calatayud. Però l'italià no ha perdonat poc més tard i als 21' de joc ha fet l'únic gol del partit, rematant una passada de Cani i definint per baix davant el porter alacantí.

L'Hèrcules ha intentat refer-se i tocar la pilota, construir alguna cosa. Però no ha trobat la manera d'inquietar un Vila-real molt ordenat que fins i tot ha tingut el segon, a les botes de Rossi, que ha rematat de volea una brillant centrada de Cani des de la dreta.

Al segon temps, mateix guió. L'Hèrcules completament inofensiu i el Vila-real gaudint d'ocasions per ampliar la renda i sentenciar el matx. Nilmar remata alt, i Pamarot treu gairebé sota pals un fort xut de Cazorla. L'Hèrcules ha tingut cinc minuts de glòria entre el 65 i el 70' en què Trezeguet hagués pogut marcar el gol de l'empat. Però no hi hagut manera, com tampoc al final, en un xut de Cristian que atura, ben col·locat, Diego López.

Vila-real: Diego López, Mario, Gonzalo, Marchena, Capdevila, Cazorla, Bruno, Borja Valero, Cani, Nilmar (82' Musacchio) i Rossi (77', Marco Rubén)

Hèrcules: Calatayud, Cortés, Abraham Paz, Pamarot, Juanra; Fritzler, Abel Aguilar, Thiago Gomes (58' Kiko); Tote, Portillo (70' Thomert) i Trezeguet

Gols: 1-0, Rossi 21'

Àrbitre: Paradas Romero (col·legi andalús). Ha tret grogues a Cazorla, Marco Rubén, Tote, Pamarot.

stats