Vila-real–Llevant
Esports Futbol 05/02/2011

El Vila-real vol seguir pressionant el Madrid a la zona alta i el Llevant busca sortir del descens

Garrido perd a Marco Ruben per lesió, la qual cosa obre les portes al retorn de Nilmar després d'un mes de baixa, mentre que Luis García no podrà comptar amb Caicedo

Redacció
2 min
Giuseppe Rossi celebra un dels gols contra la Reial Societat

CastellóAl Madrigal, a les 20.00 hores, s'enfrontaran dos equips en dinàmica positiva, però amb necessitats diferents per sumar els tres punts. El Vila-real aspira a consolidar-se a la tercera plaça i posar pressió al Madrid i el Llevant té la urgència de puntuar per abandonar les posicions de descens i agafar confiança.

Els groguets són un equip sòlid a casa, on només han cedit un empat, i confien en el retorn de Nilmar, recuperat ja de la seva intervenció al genoll, per suplir la baixa d'última hora de Marco Ruben. La parella Nilmar-Rossi podria tornar a ser la parella d'atac d'un onze en què Garrido tampoc podrà alinear als encara lesionats Marcos Senna, Ángel i el porter Juan Carlos Sánchez.

Després de guanyar l'Espanyol a Cornellà-El Prat, Garrido no vol perdre pistonada i somia en poder posar pressió al Madrid, que jugarà demà contra la Reial Societat. També vol donar continuïtat a la important victòria contra el Getafe del Llevant, que està a tres punts del Racing, l'equip que tanca la salvació.

Els de Luis Garcia perden per sanció a Felipe Caicedo i a Sergio González per lesió, ja que encara no s'ha recuperat de la seva lesió al bessó de la cama esquerra. El migcampista equatorià Jefferson Montero, cedit en aquest mercat d'hivern pel Vila-real, no podrà jugar atenent a una clàusula firmada per tots dos clubs. Tot apunta que el Llevant alinearà un equip de tall defensiu i deixarà la punta d'atac a Stuani.

Possibles alineacions:

Villarreal: Diego López, Mario, Gonzalo, Marchena, Capdevila, Bruno, Borja Valero, Cani, Cazorla, Rossi i Nilmar

Levante: Munúa, Javi Venta, Ballesteros, Nano, Juanfran, Valdo, Xavi Torres, Pallardó, Iborra, Juanlu i Stuani

Àrbitre: González González (Col·legi castellà-lleonès)

stats