Vila-real
Esports Futbol 03/01/2011

Nilmar ha estat operat amb èxit al Brasil i tornarà a jugar en un mes i mig

Per acabar amb les molèsties que el jugador arrossegava, es va decidir amb el club que passés per quiròfan i l'operés el metge de la selecció brasilera, el Dr. José Luiz Runco

Redacció
1 min
Nilmar supera el porter Palop, just abans de marcar l'unic gol del partit

CastellóEl davanter del Vila-real, Nilmar Honorato da Silva, ha sigut intervingut quirúrgicament dels seus problemes al menisc del genoll dret al Brasil. Al futbolista se li ha fet una artroscòpia de neteja, per tal de solucionar les molèsties que patia al menisc, en una operació que ha estat realitzada pel cap dels serveis mèdics de la selecció brasilera, el doctor José Luiz Runco, que ja va operar el jugador fa quatre anys d'uns altres problemes al genoll.

Al quiròfan, Runco va estar acompanyat pel cap dels serveis mèdics del Vila-real, Juan Manuel Tello, i també s'ha desplaçat al Brasil el fisioterapeuta del club Víctor Salinas, que des d'avui ja ha iniciat el treball de recuperació amb el futbolista. Nilmar està previst que arribi a Vila-real el proper 6 de gener, i no tornarà a jugar en, aproximadament, les properes 6 setmanes.

stats