Vila-real
Esports Futbol 07/12/2010

Gonzalo: "Estem contents, però encara queda"

El defensa argentí ha atès els mitjans i ha assegurat que la posició a la classificació és molt bona, però adverteix que encara estan "al tram mig de la temporada"

Redacció
1 min
Els jugadors del Vila-real celebren la victòria davant el Sevilla.

Vila-real"S'ha de consolidar el marge amb la resta i seguir mirant amunt. Encara no hem fet res, i queda tota la segona volta. Volem seguir així fins el final", ha indicat el jugador groguet. També el fa ser optimista la gran adaptació de joves jugadors nous d'aquesta temporada. "Sabíem que teníem una gran plantilla i que qui entra, ho fa bé. Els jugadors joves arriben amb moltes ganes i l'equip se'n beneficia. El club ha apostat per jugadors del filial, i l'aposta està sortint genial".

La recent victòria davant el Sevilla la considera un punt d'inflexió. "Ha sigut un pas seriós. Sabíem que el partit davant el Sevilla era molt important, perquè era un rival directe. Per sort, vam jugar bé i vam aconseguir la victòria, i podem mantenir la tercera posició", ha comentat. I ha insistit que davant els andalusos, l'equip va estar "bé defensivament, es va controlar bé el joc aeri" i tot l'equip "va córrer molt".

De cara a la propera jornada, reben el Getafe. La idea és "seguir traient punts als rivals directes". "El Getafe té grans jugadors, però nosaltres ens hem de centrar en fer el nostre futbol. Són un bon equip i és un camp on ens ha passat de tot: hem guanyat bé però també hem perdut", ha recordat.

Al final, ha volgut fer esment de la notícia del seu excompany i amic, Rodolfo Martín Arruabarrena, que ahir va anunciar la seva retirada. "És un exemple en tot. Va ser un dels que va fer del Vila-real un dels millors equips d'Espanya i Europa. Va deixar un gran record, i és una gran persona".

stats