Lliga de Campions
Esports Futbol 08/03/2011

El Xakhtar Donetsk vol fer història a la Champions davant una Roma que haurà de remuntar el 2-3 de l'anada

L'equip ucraïnès té a tocar la classificació per als quarts de final, després de sorprendre una Roma que encara entrenava Claudio Ranieri i que ha de marcar avui, com a mínim, dos gols

Redacció
1 min
Els jugadors del Xakthar s'entrena abans de rebre la Roma.

BarcelonaMai han arribat tant lluny. Mai s'han classificat per a quarts de final. Això és prou motivació per a un Xakthar que defensarà a casa un magnífic resultat de l'anada a l'Olímpic de Roma, on van guanyar 2-3 amb tres gols dels tres brasilers de l'equip que entrena Mircea Lucescu.

"Els italians hauran d'atacar", avisa el tècnic del Xakthar, que ara ve més rodat que abans després d'haver-se reprès la competició a la seva lliga. De fet, els de Lucescu afronten el partit com a líders clars de la lliga, amb dotze punts d'avantatge sobre el Dinamo de Kíev.

Per la seva banda, la nova Roma que entrena Vincenzo Montella arriba disposada a posar tota la seva artilleria ofensiva per capgirar el resultat. Els italians hauran de marcar dos gols, perquè amb un no en tenen prou pel valor doble dels gols fora de casa. Totti serà a l'onze i en la punta d'atac, i el dibuix de l'equip romà sembla que serà un 4-2-3-2, amb Taddei, Perrotta i Vucinic a la mitja punta.

Xakthar Donetsk: Pyatov; Srna, Chygrynskiy, Rakitskiy, Rat; Mkhitaryan, Hubschmann; Costa, Jadson, William i Luiz Adriano.

AC Roma: Doni; Burdisso, Juan, Mexes, Riise; De Rossi, Pizarro; Taddei, Perrotta, Vucinic i Totti.

Àrbitre: Martin Atkinson, britànic.

Estadi: Donbass Arena, a les 20.45 hores

stats