Llevant
Esports Futbol 09/12/2010

Xisco Muñoz: "L'Sporting és un rival directe"

Al Llevant esperen un partit "molt complicat" davant l'Sporting de Gijón. Demà faran un entrenament a porta tancada, i Luis García podrà comptar amb gairebé la totalitat de la plantilla per primer cop en tota la temporada, després de les recuperacions de Rafa Jordá i Felipe Caicedo

Redacció
1 min

ValènciaL'enfrontament davant l'Sporting de Gijón no és una final, però sí serà un duel molt important, segons ha reconegut Xisco Muñoz. "Ara és un moment important per marcar diferències, perquè l'equip segueixi creixent. Sumar abans de Nadal seria clau per tenir marge de punts".

"Serà molt difícil", prediu Xisco. "Ells s'hi juguen moltíssim. Guanyar-nos seria tornar a agafar aire, i per això sortiran molt motivats, amb molta força. Al seu camp l'afició està molt a sobre i ens obligaran a sortir concentrats des del primer minut".

Recuperat ja de la lesió muscular que l'ha mantingut allunyat de l'equip les darreres tres jornades, el migcampista s'ha mostrat prudent. "He recaigut i ara m'ho prenc tot amb més calma, amb precaució. És bo que m'hagi recuperat en tres setmanes, pensàvem que hauria d'estar més temps fora". I confia en el fons d'armari de l'equip. "Tenim una plantilla àmplia, on tothom vol i pot sumar. Els que entrem ara haurem d'aportar més, però el més important és que qui jugui segueixi sumant".

stats