FUTBOL FEMENÍ
Esports 17/05/2015

L'Sporting de Huelva guanya la Copa de la Reina en derrotar el València a la final

Les valencianes, després de superar el Barça, han estat derrotades amb un gol en els darrers minuts

BarcelonaL'Sporting de Huelva s'ha proclamat avui a l'estadi Álvarez Clar de Melilla campió de la present edició de la Copa de la Reina de futbol, al imposar-se en la final per 2-1 al València.

L'equip de Huelva, amb dos gols de Cristina Martín, ja ha marxat al descans amb victòria per 1-0, però a la segona part el València ha empatat. Ja en els últims minuts del xoc ha arribat el 2-1 definitiu.

El València i l'Sporting de Huelva van sorprendre divendres passat als favorits, el Barcelona i l'Atlètic Madrid. Aquest és el primer títol de les andaluses.