Futbol Femení
Esports 06/06/2011

Les noies futbolistes també tindran un àlbum de cromos del Mundial

Falten poc més de tres setmanes perquè comenci el Mundial femení a Alemanya i avui s'ha posat a la venda el primer àlbum de cromos que distribueix Panini

Natalia Arroyo
1 min
Àlbum de cromos del Mundial femení d'Alemanya.

BarcelonaSimone Laudehr va marcar el segon gol d'Alemanya en la final del Mundial 2007 que va proclamar-les campiones davant de la selecció del Brasil. L'internacional alemana al·lucina, ara, amb la possibilitat de veure la seva cara en un cromo que, des d'avui, podran intercanviar-se els nens i nenes alemanys. "Quan era petita, col·leccionava els cromos dels nois. És increïble que ara les protagonistes siguem nosaltres", diu en unes declaracions recollides a la web de la FIFA.

I és que l'àlbum que es posa avui a la venda als quioscos i botigues d'Alemanya, és el primer d'aquestes característiques en categoria femenina. El llibre de cromos dedicarà pàgines senceres a les plantilles de les setze seleccions participants en el Mundial, a més d'algun espai especial per a la mascota o les ciutats seus.

Distribuït per Panini, a Espanya només es podrà adquirir comprant l'edició completa a través d'internet.

El Mundial començarà el proper diumenge 26 de juny a les 18.00 amb el duel inaugural que jugaran les seleccions d'Alemanya i Canadà, a l'estadi olímpic de Berlín.

stats