Esports 06/02/2011

El gran dubte: Benzema o Adebayor?

Adrià Soldevila
2 min
Un moment de l'entrenament d'ahir a Madrid.

Barcelona.Després de fallar fins a tres ocasions clares en 85 minuts i disposar d'altres oportunitats no tan evidents, Karim Benzema va ser substituït pel fitxatge més esperat del mercat d'hivern, Emmanuel Adebayor. El togolès va gaudir dels primers cinc minuts al Santiago Bernabéu i no va decepcionar. Va disposar d'una sola ocasió de gol i no la va desaprofitar. Adebayor va marcar el segon del Reial Madrid en tan sols una oportunitat i l'estadi madridista es va rendir als seus peus.

Avui, i davant la mateixa afició, el tècnic José Mourinho té un dilema. Situar en punta el jugador que tantes vegades ha tingut l'opció de convèncer el públic del Bernabéu (i no ho ha fet) o donar-li la responsabilitat a qui va meravellar l'estadi blanc en només cinc minuts de les semifinals de la Copa del Rei.

El que queda clar és que el Reial Madrid no vol allunyar-se a més punts del FC Barcelona i vol seguir comptant els partits com a local per victòries, com fa gairebé nou anys que ho manté el seu tècnic, des que entrenava al Porto i va perdre en un 22 de febrer davant el Beira-Mar.

La Reial Societat busca Europa

La final de la Copa del Rei entre el Reial Madrid i el Barcelona ha suposat l'obertura d'una nova posició d'accés a Europa League. El setè graó del campionat espanyol se sumarà al sisè i cinquè per ocupar la plaça vacant que deixa aquesta final i d'això n'és conscient la Reial Societat, que buscarà sumar al Bernabéu per superar l'Atlètic de Madrid, el Getafe i el Sevilla i apropiar-se d'aquesta setena plaça. Els de Martín Lasarte tenen "cor, il·lusió i somnis" i poden "generar dificultats al Madrid", segons el tècnic uruguaià.

stats