Esports 23/09/2015

El Barça Lassa no té pietat de l'Osca i suma el quart triomf en Lliga (28-40)

BarcelonaEl Barça Lassa ha recuperat les bones sensacions després de la desfeta europea vencent el Bada Osca (28-40) en un partit avançat de la quarta jornada de la Lliga Bauhaus Asobal. Els homes de Xavi Pascual han deixat encarrilat el partit al descans, quan han situat l'avantatge en un 17-20, i han desfet així el 16-16 que assenyalava el marcador a cinc minuts del final del primer temps.

I és que l'Osca ha aguantat el tipus durant bona part del primer temps, i ha arribat a capgirar una diferència inicial de 5-7 en contra i a situar un provisional 8-8 després de 15 minuts de joc. Tornant del descans, però, el Barça ha ampliat la diferència fins a un 18-26 gràcies a l'encert golejador de Valur Sigurdsson (7 gols) i Víctor Tomàs i Jallouz (5 gols tots dos).

El quart triomf del curs en Lliga dels blaugranes els manté al capdavant de la classificació amb 8 punts, empatats amb el Naturhouse La Rioja, que també ha guanyat aquest dimecres a la pista del BM Guadalajara (29-35).