NFL
Esports 19/12/2011

Tim Tebow, un 'quarterback' diferent a qui alguns comparen amb Jesucrist

La majoria de les victòries dels Denver Broncos han arribat després de remuntades inversemblants, fet que ha provocat que alguns aficionats relacionen el seu rendiment amb fenòmens místics, religiosos o paranormals

àlex Gozalbo
1 min
Tim Tebow.

BarcelonaAbans de començar la temporada de futbol americà, Tim Tebow (Denver Broncos) estava considerat com el pitjor quarterback de la NFL. Els especialistes asseguraven que les seves limitacions tècniques no li permetrien mai competir amb els millors professionals. Després de perdre quatre dels primers cinc partits, l'entrenador John Fox va decidir apostar per ell. Ara l'equip suma set victòries en els darrers nou partits.

Aquesta matinada els Denver Broncos, que han adaptat el seu joc a les característiques del quarterback, han perdut contra els New England Patriots (23-41) en un partit en què Tebow ha inaugurat el marcador amb un touchdown.

La majoria de les victòries dels Denver Broncos han arribat després de remuntades inversemblants, fet que ha provocat que alguns aficionats relacionen el seu rendiment amb fenòmens místics, religiosos o paranormals.

La litúrgia amb la qual Tim Tebow acaba els partits, amb el genoll sobre el terra i els ulls tancats, està sent imitada arreu del món i una pàgina web recull milers de fotografies en què els seus fans imiten l'escena.

Alguns dels seguidors de Tebow s'han imprès samarretes amb el dorsal 15 i el nom de Jesucrist al darrera. De fet, el jugador és molt religiós i aspira a mantenir la castedat fins al matrimoni.

stats