Esports 22/04/2012

Un home mor en xocs amb la policia a prop del circuit

Ara
1 min

BARCELONAL'oposició de Bahrain va denunciar ahir que una persona va morir en els enfrontaments entre manifestants i policies divendres a la nit a pocs quilòmetres del circuit, a prop de la capital del país, Manama. Desenes de persones van cridar consignes contra el govern, repetint "Fora Hamad!", en referència al rei de Bahrain, Hamad bin Isa al-Khalifa. El moviment opositor Joventut del 14 de Febrer va organitzar la protesta sota el lema "No a la fórmula de la sang", coincidint amb el Gran Premi. La policia va dispersar per la força milers de manifestants contra el règim a la capital, segons va informar l'oposició.

Les crides de l'oposició xiïta a favor de les reformes constitucionals en aquest regne governat per una dinastia sunnita han provocat un augment de les mesures de seguretat al voltant de tot el circuit.

Malgrat els disturbis, el govern ha descartat cancel·lar el Gran Premi, cosa que va fer l'any passat a causa dels disturbis al país.

Ecclestone ignora les queixes

Bernie Ecclestone, patró de la Fórmula 1, va rebutjar comentar als periodistes els disturbis que viu Bahrain. "Us encanten aquestes coses. El que realment necessitem és un terratrèmol perquè pugueu escriure sobre el tema. Crec que voleu una història i aquesta és una bona història. Si no hi és, us la inventareu. Com feu sempre".

stats