Hoquei Patins
Esports 19/05/2011

El Barça Sorli Discau es deixa remuntar i perd a la pròrroga contra el Porto (3-4)

Un gol del jugador del Porto Pedrito Gil en els primers compassos de la pròrroga ha donat la victòria als portuguesos contra un Barça Sorli Discau que ha desaprofitat l'avantatge de tot el partit

David Páez en una acció contra el Porto.

BarcelonaLa final a vuit d'Andorra no està anant massa bé als catalans i només el Reus jugarà la semifinal, després que el Barça Sorli Discau hagi perdut contra el Porto, afegint-se a les derrotes d'ahir del Blanes i el Noia.

Els blaugranes han començat malament, superats per un Porto més intens. Quan s'han endollat, han pogut dominar en el marcador, amb un gol de López que ha permès als culers marxar al descans amb una mínima renda d'1-0. Als 34 segons del descans, però, Marc Torra ha fet el 2-0.

Els portuguesos, empesos per l'afició, han reaccionat i han endurit el seu joc. Reinaldo Ventura ha escurçat diferències al minut 37 i Emanuel ha empatat poc després. Reinaldo García, a quatre minuts pel final ha tornat a avançar els blaugranes, però Pedro Gil ha empatat poc abans de fianlitzar el temps reglamentari.

El mateix Pedrito Gil seria l'encarregat de resoldre el desempat amb un gol en la pròrroga que ha eliminat el Barça Sorli Discau, que es queda sense opcions de revalidar el títol de campió de la Lliga Europea de l'any passat.