Futbol Català
Esports 01/11/2011

La baixa per motius laborals del porter Cañadas, maldecap afegit per al Santboià

Manel Martínez, exporter del Gavà, és el més ben situat per cobrir la plaça

àngel Garreta
2 min
Cañadas en acció en el seu últim partit amb el Santboià

Sant Boi de LlobregatEl Futbol Club Santboià ha anunciat mitjançant el seu compte oficial de Twitter la baixa definitiva del porter Joan Cañadas per motius laborals. L'equip, que acumula problemes des de l'inici de temporada (situació delicada a la taula i canvi d'entrenador), suma ara un contratemps greu, ja que Cañadas era un dels pilars de l'equip en una posició sempre difícil de cobrir.

L'equip compta ara amb un únic porter amb fitxa del primer equip, el jove Èric Alcaraz. El futbolista de 19 anys ja havia coincidit amb Cañadas fa dues temporades a les files de l'Europa, Alcaraz defensant la porteria del juvenil gracienc i Cañadas a la plantilla de Tercera Divisió del conjunt escapulat.

Cañadas va ser protagonista el passat cap de setmana en el seu retorn al Nou Sardenya. El duel Europa-Santboià tenia els ulls posats a les dues porteries. L'actual porter del conjunt vermell havia defensat el blau escapulat l'any anterior i Rafa Leva, ara porter dels graciencs, era l'encarregat de protegir el marc del Santboià a Segona B el passat curs. El retorn de Cañadas a la seva antiga casa es va convertir, irònicament, en el seu darrer partit sota pals. Entre els noms que més sonen per cobrir la seva absència hi ha el de Manel Martínez. L'exporter del Gavà, que recentment ha causat baixa del conjunt blaugrana, és el més ben situat.

Miguel López, motivat

El tècnic del Santboià, que després de passar per Manlleu i Prat ha tornat al club de la seva vida, afirma que se sent "motivat per aixecar el vol de l'equip. Sant Boi és la meva casa i aquest club és el club que m'ha fet entrenador. He crescut amb ell, he passat sis temporades aquí i en el passat junts vam escriure una bonica història".

Per Miguel López només caben dins seu "paraules d'agraïment per la nova oportunitat que m'ha donat el club. Mai en la meva carrera d'entrenador havia lluitat per la zona baixa de la lliga amb cap club i això també suposa un repte per mi. La meva missió és treballar per canviar la dinàmica de l'equip".

stats