Futbol Català
Esports 07/02/2012

L'estadi del Sant Andreu va viure una jornada especial amb la visita de John Benjamin Toshack

L'entrenador va veure la victòria dels quadribarrats a la llotja del Narcís Sala

Ara
1 min
Toshack al costat del president andreuenc

BarcelonaLa jornada número 23 de lliga a Segona B serà especialment recordada pel Sant Andreu per tres aspectes ben diferents. En l'àmbit esportiu, l'equip dirigit per Piti Belmonte va aconseguir ser el primer equip del campionat en derrotar el l'Atlètic Balears en un partit dels blanc-i-blaus a domicili. D'altra banda, la penya d'animació 'Al hueco', que recolza la Montanyesa però està agermanada amb el Sant Andreu, va assitir a l'encontre per animar un exjugador, Quim Araujo, autor del gol del triomf.

Per arrodonir la festa andreuenca, a la llotja de l'estadi va fer acte de presència el tècnic John Benjamin Toshack, actual seleccionador de Macedònia i anteriorment tècnic del Reial Madrid i la Reial Societat entre d'altres clubs. Al Narcís Sala l'entrenador va fer-se una foto amb el president, Manuel Camino, i una samarreta quadribarrada. Va ser, en global, una festa andreuenca completa i farcida de germanor.

Els nous es consoliden

En l'aspecte estrictament esportiu, l'equip es troba ara en alça esportivament i aspira, com els cinc equips catalans restants, a apropar-se a les quatre places de promoció d'ascens. Els nouvinguts, com el mateix Araujo o el jove Arnau, van agafant de mica en mica protagonisme dins l'equip i madurant a la categoria. Dins el cos tècnic andreuenc els entrenadors estan convençuts que l'actual composició de l'equip pot ser una base de garanties pels propers anys.

stats