Espanyol
Esports 03/09/2011

Jordi Amat es lesiona el bessó amb la Sub-21 i podria no jugar contra l'Athletic

El central periquito va ser titular al primer partit de Lliga contra el Mallorca, però molt probablement serà baixa contra l'Athletic diumenge per la lesió muscular que es va fer ahir al partit de la selecció espanyola Sub-21 contra Geòrgia

Efe
1 min

Sant Adrià de BesósJordi Amat, central de l'Espanyol, és seriós dubte per al partit de Lliga del diumenge 11 de setembre davant l'Ahtletic Club per un trencament fibril·lar d'1,2 centímetres, d'entre grau un i dos, al terç distal del bessó intern de la cama esquerra.

El futbolista català es va lesionar durant el partit de la selecció Sub-21 de dijous passat contra Geòrgia, partit classificatori per a la pròxima Eurocopa, i va ser substituït. L'ecografia a la qual s'ha sotmès a la clínica Polusa de Lugo ha confirmat el problema al bessó del jugador blanc-i-blau.

"Vaig tenir un cop en una jugada de mala sort i em feia molt de mal però ara ja em trobo molt millor. No és res greu. Evoluciono bé però em veig just per al partit de diumenge", ha explicat el futbolista després de visitar els metges blanc-i-blaus aquest matí a la Ciutat Esportiva.

L'entrenador blanc-i-blau Mauricio Pochettino apostaria, en principi, per l'internacional mexicà Héctor Moreno i l'argentí Juan Forlín en l'eix de la defensa. Amat va ser titular en el primer partit de Lliga al costat del mexicà davant el Mallorca el cap de setmana passat.

stats