Futbol Català
Esports 06/04/2012

Derrota d'un fluix Badalona a Xàtiva amb polèmica als minuts finals del partit

El conjunt escapulat, que va finalitzar el partit amb nou efectius sobre el terreny de joc, va caure per 2 a 1 en el primer duel català d'una jornada dividida en quatre dies

El Badalona agafa avantatge

XàtivaEl Badalona va obrir el foc d'una llarga jornada 33 amb la seva visita a Xàtiva. Els homes entrenats per Manolo Márquez van sortir derrotats davant l'Olímpic en un partit on tot va sortir en contra des del principi. Al minut 8, els locals van obrir el marcador amb una diana de cap de Nando Ramón. Fins a la finalització del primer període, cap altra ocasió per banda va aconseguir moure els dígits de l'electrònic, veient-se un Badalona força fluix sobre la gespa.

A la represa, els catalans no van saber trobar el seu ritme i el conjunt local va obrir forat amb un gol de Sergio Heras al minut 71. A partir d'aquí, polèmic desenllaç des del punt de vista badaloní. A onze minuts per a la finalització, Julián Robles va ser expulsat pel col·legiat en considerar aquest últim que el futbolista escapulat havia agredit Fran Moreno. Tot i això, el defensa badaloní Vázquez va posar el 2-1 a pilota aturada al minut 85. El mateix jugador, tres minuts més tard, també va ser expulsat per suposada agressió.