Futbol Català
Esports 02/10/2011

L'Espanyol B recupera el liderat de Tercera i per sota segueix el Vilanova sense guanyar

El filial blanc-i-blau, el Terrassa, l'Europa i el Vilafranca repeteixen dins el play-off

El Balaguer ha guanyat a domicili

BarcelonaUn contundent 3-0 de l'Espanyol B a casa davant el Manlleu ha servit per veure el filial espanyolista novament líder en solitari de la lliga gràcies als gols de Bakari, per partida doble i David en pròpia porteria. L'equip de Longhi és l'únic del grup català de Tercera que encara no ha perdut. A ocupar la primera plaça ha ajudat l'empat del Terrassa a Cornellà (1-1). Els egarencs han vist com el local Boris ha posat ben d'hora per davant el conjunt verd, des del punt de penal i als dos minuts de joc. David García, a mitja hora pel final, ha establert l'empat final.

A Vilanova, els locals segueixen sense tastar el bon gust de la victòria. En un partit disputat davant l'Europa, els d'Alcolea han caigut derrotats per la mínima (0-1) amb un gol de l'escapulat Valderas als 24 minuts de la primera part. Tanca la zona noble de la lliga un sorprenent Vilafranca que suma cinc victòries consecutives. L'equip de Puchi ha tret els tres punts de Rubí (0-1), escenari on encara ningú havia aconseguit derrotar als locals.

A Santa Coloma, la Grama s'ha ficat a la butxaca el duel de les necessitats entre dos recent descendits de Segona B. El 2-0 dels colomencs davant el Santboià deixa l'equip vermell penúltim classificat i amb Paco Clos amb gairebé els dos peus fora del club. Miguel López, extècnic del Santboià i que recentment ha ocupat les banquetes de Manlleu i Prat, podria ser anunciat dilluns com a recanvi a la banqueta.