Esports 13/02/2012

La periodista que ha fet l'entrevista polèmica a Pasqual Maragall al diari 'Marca': “No té cap ànim pejoratiu”

Olga Viza diu a RAC 1 que el text és un homenatge a l'exalcalde de Barcelona, i assegura que la frase "Fem memòria... fins on es pugui" és una frase del mateix Maragall

Ara
1 min

BarcelonaLa periodista, que aquest diumenge firmava un reportatge al diari 'Marca' en què s'entrevistava a l'exalcalde de Barcelona, Pasqual Maragall, per repassar els Jocs Olímpics del 1992, assegura que la frase "Fem memòria... fins on es pugui" la va pronunciar el mateix Maragall, tot i que subratlla que els tres punts suspensius del final "no" els va posar ella, i admet que "donen una altra força" a la frase.

En declaracions al 'Món a RAC1', Olga Viza ha assegurat que el reportatge "no té cap ànim pejoratiu", i ha subratllat que la frase que ha destapat la polèmica els incloïa tots dos: "Es refereix fins on arribi tant la seva memòria com la meva".

Viza lamenta l'enrenou que s'ha generat, sobretot a través de les xarxes socials, i subratlla que l'entrevista és un "homenatge" a la figura de Pasqual Maragall i que el tema de l'Alzheimer, la malaltia degenerativa que el mateix exalcalde de Barcelona i expresident de la Generalitat de Catalunya va admetre i va fer públic fa temps que patia, "es tracta amb una delicadesa absoluta".

No obstant, Viza admet que si algú només llegeix el titular i el subtítol de la notícia "es pugui ofendre", però assegura que "l'important és tota la resta", i subratlla que "en cap moment es va voler anar més enllà".

stats