Esports 13/11/2011

"La lesió de Claver la podem afrontar plorant o fent un pas endavant"

à. G.
2 min
"La lesió de Claver la podem afrontar plorant o fent un pas endavant"

El Barça Regal, líder de la Lliga Endesa, visita aquesta tarda la Fonteta (18.30 hores, Teledeporte), on s'enfrontarà a un València Basket que en les darreres tres setmanes s'ha imposat al Caja Laboral, l'Unicaja i el Lagun Aro GBC.

Paco, l'última vegada que et vas enfrontar al Barça entrenant el València va ser en la final del 2003. Quins records tens?

Recordo el primer partit, que va ser clau. Va poder guanyar qualsevol dels dos equips, però ens vam trobar amb alguns obstacles, com les dues antiesportives que li van assenyalar a Víctor Luengo. Vam posar tota la nostra energia en aquell partit, que vam acabar perdent.

Com us afecta ara la baixa de Víctor Claver?

La lesió de Claver la podem afrontar plorant o fent un pas endavant. Tenim un equip llarg i molts jugadors que poden ocupar diferents posicions. Tothom ha d'aportar coses i sumar.

En quin moment arriba el teu equip al partit?

Vam començar pagant la falta de pretemporada, molts jugadors van arribar tard i l'equip s'havia d'ajustar a un entrenador nou. Ara presentem un balanç correcte. És cert que hem guanyat dos equips importants, però jo més que amb el bagatge em quedo amb l'evolució de l'equip.

Com has preparat el partit?

El Barça acostuma a solucionar els partits en els primers deu minuts i, per tant, el primer objectiu és competir, ja que juguem contra un equip amb poques esquerdes i que està en un estat de forma excepcional. Els seus inicis són imparables.

A la roda de premsa prèvia al partit vas dir que contra el Barça has d'escollir el verí amb què et vols enverinar...

Sí, va ser una frase molt literària per dir que el Barça té un equip total i que has de buscar una sèrie d'opcions tàctiques per intentar guanyar i apostar-hi. Jugar a València ens ajudarà, però hem de veure si tenim l'energia necessària. Per guanyar hem de fer el millor partit de la temporada.

Què li demanes als teus jugadors?

Sempre els demano que s'ho passin bé durant el joc i que mantinguin la tensió.

stats