Copa del Rei
Esports 15/09/2011

Llagostera i L'Hospitalet es veuran les cares per una plaça als setzens de final de la Copa del Rei

El partit es jugarà el 12 d'octubre al Municipal de Llagostera

Redacció
2 min
Sorteig de la competició

MadridEl sorteig de la tercera ronda de la Copa del Rei, celebrat a la seu de la Federació Espanyola de Futbol a Madrid, ha emparellat entre si els dos únics supervivents catalans de Segona B, el Llagostera i L'Hospitalet. El partit, que donarà un bitllet directe per jugar amb els grans de Primera (els que es troben en competicions europees), es disputarà, a ronda única, el 12 d'octubre a Llagostera. L'equip que ha quedat exempt i ja es troba a setzens de final és l'Oviedo, primera bola que ha sortit.

Els dos equips catalans de Segona B que han sortit vius de les rondes anteriors han disputat un parell d'eliminatòries abans d'arribar a aquest sorteig. El conjunt riberenc va superar 1-4 el Manacor en primera ronda i 3-2 el Leganés en segona. Pel que fa a l'equip gironí, pel camí ha deixat l'Olímpic de Xàtiva amb un 2-0 i el Cerceda amb un 2-1 a la pròrroga.

Superar aquesta eliminatòria tindrà el premi de rebre un equip de Primera que jugui competició europea, ja a doble partit. Dels dos catalans, l'equip que es classifiqui per setzens de final rebrà el premi d'emparellar-se amb Barcelona, Madrid, València, Vila-Real, Athletic, Atlético o Sevilla.

Satisfacció pel sorteig a les dues bandes

L'entrenador de L'Hospitalet, Jordi Vinyals, ha manifestat en declaracions a Ràdio L'Hospitalet que "el Llagostera a la copa està motivat i visitem un camp complicat". Pel president de l'entitat riberenca, Miguel Garcia "serà un dia de festa pel futbol català. Estic molt content pel sorteig perquè un equip català jugarà segur contra un equip europeu".

A terres gironines, la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, considera l'emparellament "una gran eliminatòria on esperem que també vingui molta gent de L'Hospitalet". El tècnic del conjunt blaugrana, Oriol Alsina, lamenta que els dos catalans s'hagin de veure les cares entre ells, però troba positiu "rebre a casa un equip històric, davant la nostra afició, que ha estat sensacional a l'hora de recolzar-nos en les dues eliminatòries anteriors. Estem a un pas de fer-la molt grossa i confiem en el nostre públic per passar".

RESTA D'EMPARELLAMENTS ENTRE EQUIPS DE SEGONA B

Oriola - Cadis

Albacete - Alavés

Andorra - San Roque

Eibar - Ponferradina

Mirandés - Logronyés

stats